Ohjelmia

Tyky-päivät

Tyky-päivien ohjelmat räätälöidään ryhmän koon ja tarpeiden mukaan.

Esimerkkejä ohjelmavaihtoehdoista:

AMAZING TAMPERE
on takuuhauska ja kevyen liikunnallinen kaupunkiseikkailu ja –kilpailu, jossa osallistujat seuraavat ohjeita ja suorittavat tehtäviä päästäkseen reitillä eteenpäin.

Eräneleon suosituin kaupunkiseikkailu on patsassuunnistus, jossa tutustutaan keskustan tunnettuihin ja tuntemat-tomampiin patsaisiin sekä muistomerkkeihin, ja tässä löytyy aina uutta paljasjalkaisillekin tamperelaisille.

Amazing Tampere ei ole juoksukisa eli se nopein etenijä ole todellakaan aina voittaja, ja seikkailu voidaan toteuttaa myös ilman kilpailuhenkisyyttä.

Kesto: 2-3 tuntia
Kisa: yksilö- tai ryhmäkilpailuna
Henkilömäärä: 6-40

Esimerkkihinta: 460 euroa + 15 euroa / hlö + alv
kun enintään 30 henkilöä.

ANTAUDU MUSIIKILLE(TM)

Markkinoiden uusimmat TyHy- ja virkistyspäiväohjelmat, jotka jättävät osallistujille konkreettisia hyvinvoinnin työkaluja!

ad Fontesin viihteellisten ohjelmien Antaudu Musiikille® , Antaudu Draamalle®, Antaudu Tanssille® ja Antaudu Taiteelle® avulla osallistujat oppivat käyttämään yksinkertaista menetelmää jolla taiteen avulla ohjataan aivojen toimintaa aivokuoren (tieto) ja limbisen järjestelmän (tunne, motivaatio) välillä.

Osallistujat oppivat aktivoimaan ja ohjaamaan aivojen työskentelyä tarkoituksenmukaisesti ja kulloiseenkin tilantee-seen sopivasti. Tämä auttaa myös viestin välittämisessä ja sosiaalisissa kommunikointitaidoissa.

Vahvaan teoriaan tukeutuvissa tyhyohjelmissa opitaan parantamaan työkykyä, kommunikaatiotaitoja ja tuotteliai-suutta interaktiivisen luovan osallistumisen myötä.

Kesto: 1,5 -2 tuntia
Hinta: 3000 euroa + alv
Sisältö: luennon sekä viihteellisen, interaktiivisen ja luovan osuuden ammattilaisten vetämänä.

 

Tapahtumatuottajan käyttö varmistaa että tilaisuudessa on laadukkaat ja ammattitaitoiset tekijät, jotta asetettu tavoite täyttyy.

Sivuston toteutti Hehku