Tampereen ammattikorkeakoulu

TAMPEREEN AMMATTIKORKEAKOULUN HENKILÖSTÖPÄIVÄ

Elokuisen koulutuspäivän päätteeksi Tampereen ammattikorkeakoulun henkilöstö vaihtoi rennompaan menoon. Tarjolla oli Elotanssit.

Tapahtumapaikkana toimi Tampereen Käyttöauto Green, johon oli loihdittu tanssilavatunnelmaa. Sisätila takasi tapahtuman onnistumisen sateenkin sattuessa.

Ohjelmana oli tietenkin lavatanssien perusopit, joita pääsi parketille testaamaan Iskelmäartisti 2009 Pasi Vainionperän tahdittamana. Ruoka ja juoma on tärkeä osa hyvää tapahtumaa, Elotansseissa oli katettu herkut näyttävästi vanhojen torikärryjen keskelle.

Henkilömäärä: 350
Ajankohta: elokuu 2010

PIKKUJOULUT

TAMKin henkilökunnan pikkujoulut juhlittiin 70-luvun teemalla vuonna 2011.  Tapahtumaan kuului revyy juhlasalissa joka käynnisti juhlat heti vauhdikkaasti Irwinin musiikilla ja näyttävällä lavashowlla.

Pikkujouluissa oli tarjolla Campus Ravitan tarjoilema jouluruoka ja iltaa jatkettiin stand up -komiikalla, Johanna Debreczenin tanssi ja disco -musiikilla sekä trubaduurimusiikilla.

Henkilömäärä: 500
Ajankohta: marraskuu 2011

   

OPINTOSUUNNITELMAPÄIVÄ

TAMKin liiketalouden opettajat viettivät opintosuunnitelma -päivän luonnon helmassa, Tuulensillan tallin kokoustiloissa. Tuulensillan tallilla tarjolla olivat maistuvat kokouseväät sekä rentouttava miljöö joka antaa virikkeitä kokouksille. Kokouspäivän päätteeksi oli ruska-ajan ratsasturetki Islanninhevosilla sekä sauna lämpimänä.

Henkilömäärä: 25
Ajankohta: lokakuu 2011

 
 >> Takaisin

Sivuston toteutti Hehku