Tyky-päivä

TYKY -PÄIVÄ 
TUULENSILLAN TALLILLA


Tyky -päivä Viljakkalassa sijaitsevalla Tuulensillan Tallilla tarjoaa luonnonläheisen miljöön, jossa on hyvät puitteet kokous- sekä virkistystäytymiseen. Tallin ylisille on remontoitu viihtyisä ja avara kokoustila, jossa tapahtuu myös ruokailut. Saunatilat porealtaineen sijaitsevat myös tallin ylisillä. Tuulensillan talli sijaitsee 35 kilometrin päässä Tampereesta Viljakkalassa, Ylöjärvellä.
PIENI TULIVUORI
SATULAN ALLA

Tyky -pävän aktiviteetiksi Tuulensillan Tallilla sopii ratsastusretki teemalla: Pieni tulivuori satulan alla, joka vie  osallistujat kauniisiin metsä- ja peltomaisemiin. Ensin kuitenkin opetellaan kuinka hevonen toimii; missä on kaasu ja kuinka toimii jarru.

Tallin islanninhevoset ovat rauhallisia ja osaavia, ryhmänne jokaiselle jäsenelle löytyy sopiva ratsu. Aiempaa ratsastuskokemusta ei tarvitse olla. Vaatteiksi käyvät joustavat ja ihonmyötäiset housut sekä kengät, joissa on kanta. Nahkaiset hansikkaat tai esim. hiihtohanskat ovat hyvä ottaa mukaan. Muuten vaatetus säätilan mukaan. Tallilta löytyvät kypärät.

Tallin pihamaalla voidaan järjestää toimintaa allergisille ja heille, jotka
eivät halua ratsastaa. Lajeina valittavana mm. Frisbeegolfia tai rastisuunnistusta.

 

TILAT:

Kokoustilat 40 henkilölle
Saunaosasto 10 henkilölle
Majoitustilat aitassa 12 henkilölle

 

Lisätiedot ja tarjouspyynnöt:
Riikka Töytäri
040 58219498
riikka@thisway.fi

Sivuston toteutti Hehku